Doe mee met het Xbox Live Herfst 2009 Update Preview Programma

By | 14/10/2009

Major Nelson kondigde vandaag een nieuw XBOX Live Update Preview programma aan. In principe is de procedure gelijk aan die van de vorige Update Preview :

Ben je net als ik nieuwsgierig naar de nieuwe mogelijkheden voor de XBOX 360 zoals integratie met Twitter, Facebook en niet te vergeten de Zune Video Marketplace, meldt je dan nu aan (Let op : Het aanmelden voor het programma geeft geen garantie tot deelname, jammer genoeg!).

Je kunt deelnemen door je op Microsoft Connect aan te melden voor het XBOX Live Preview Programma via deze link. Gebruik om aan te loggen op Microsoft Connect wel even het Windows Live ID dat gekoppeld is aan je XBOX Live GamerTag.

Als je succesvol bent aangelogd moet je alleen nog even het XBOX Live Update Preview Sign Up formulier invullen. Zoek voordat je het formulier gaat invullen wel even je Console ID en je Console Serienummer op (op de site wordt uitgelegd waar je die kunt vinden). Naast deze informatie worden er vragen gesteld over de je internetverbinding en waar je woont.

Nadat de inschrijving is gesloten zal het XBOX team de inschrijvingen bestuderen en een (grote groep) deelnemers selecteren. Je ontvangt over ongeveer een week een e-mail als je bent geselecteerd.

Voordat je je gaat registeren is het handig om onderstaande punten nog even door te nemen (overgenomen van MajorNelson.com):

  1. Ze zoeken een paar duizend deelnemers, dus de kans dat je na aanmelding mee kunt doen is dus best groot
  2. De aanmelding is beschikbaar voor alle Xbox LIVE Leden in alle regio’s waar Xbox LIVE beschikbaar is.
  3. Het invullen van het formulier geeft je niet automatisch toegang tot het programma. Uit alle volledig ingevulde formulieren wordt een deelnemerslijst samengesteld. Deze mensen ontvangen een bevestiging per e-mail.
  4. De inschrijving is beschikbaar voor zowel XBOX Live Gold en Silver leden, maar XBOX Live Gold Leden hebben voorrang in het selectie proces.

Kun je niet wachten tot je de nieuwe features kunt gebruiken?
Hieronder zie een paar screenshots van de nieuwe mogelijkheden. Onder elke afbeelding zie je een linkje naar een XBOX pagina met meer informatie. Helaas zijn deze pagina’s nog niet in het Nederlands beschikbaar.

Twitter
Twitter
Klik hier voor meer informatie over de Twitter functionaliteit.

Facebook

Klik hier voor meer informatie over de Facebook functionaliteit.

Zune
zune
Klik hier voor meer informatie over de Zune funcionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *