Welkom bij IkwerkindeICT

By | 01/10/2009

Voor de laatste paar jaar onderhoud ik een Engelstalig blog op http://blog.hznet.nl, maar soms heb ik wat te melden wat ik niet direct op dat Engelstalige, voornamelijk Microsoft georienteerde, blog kan plaatsen.

Ik mag dan wel een IT Professional zijn, maar dat wil niet zeggen dat ik mij alleen maar bezig houdt met IT gerelateerde zaken.

One thought on “Welkom bij IkwerkindeICT

  1. Gerri

    CW answers Miss Donna – Hi Donna!Thanks you for spreading the word.The M&Ms have had some really great inwevriets!The International Women's Fiction Festival is a real treat. Also, don't be fooled by the name – men attend too. In fact, in past years Nick Sparks and Nick Hornby have been keynote speakers. I look forward to meeting you in person! It's always a treat for me when I get to meet or hang with my peeps. We are all so close when we work together, it's just nice to put a name to a face 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *