Gratis 100 GB extra opslag op je OneDrive

By | 19/02/2015

Eerder deze maand begon Microsoft in de Verenigde Staten een promotieactie waarbij je 100GB gratis opslag (voor de duur van twee jaar) krijgt op je OneDrive krijgt als je Bing Rewards gaat gebruiken.

Helaas voor de inwoners van de rest van de wereld, was deze aktie alleen geldig voor inwoners van de VS.

Hierover hebben veel mensen geklaagd (oa. op Twitter) en er verschenen zelfs al truukjes om er als niet-inwoner van de VS toch gebruik van te kunnen maken.

SNAGHTML71f7e7

Vandaag heeft Microsoft aangekondigt dat iedereen nu zijn OneDrive kan upgraden met 100GB per account. Aanmelden doe je via deze link, daarna moet je aanmelden met het Microsoft Account waarop je 100GB extra opslag wilt krijgen.

Update (20 feb) : Het schijnt dat bovenstaande link niet meer werkt. Je kunt nog wel gebruik maken van de Dropbox-bonus, lees hieronder hoe.

Zoals je kunt zien in het Opslagoverzicht zijn er door de jaren heen meer bonussen uitgedeeld.

image

 

Naast de Bing-Bonus bestaat er ook nog zoiets als een Dropbox-Bonus. Deze aanbieding is voor iedereen die een Dropbox account heeft. Heb je nog geen Dropbox Account? Maak dan eerst hier een account aan (voor je verder gaat). Klik vervolgens op deze link en volg de instructies om nog 100GB extra opslag te krijgen. Deze laatste bonus is (helaas) maar één jaar houdbaar….maar totaal krijg je dus zo wel (in ieder geval voor een jaar) 200GB.

image

Heel veel plezier met de gratis 200GB opslag!

Let op : Mocht je tijdelijk opslag trouwens verlopen, dan is het niet zo dat je dan alle bestanden kwijt bent. Alles is nog gewoon te benaderen, maar je kunt niets nieuws meer uploaden. Je kunt pas weer nieuwe bestanden uploaden als je weer ruimte beschikbaar hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *