Logitech: uitstekende hardware voor particulieren en professionals

Logitech assortiment

Waar ook ter wereld je de naam Logitech noemt, de kans is aanzienlijk dat men meteen weet waar je het over hebt. Bekijk je het Logitech assortiment, dan kom je al snel tot de conclusie dat dit Zwitserse bedrijf zich met name bezighoudt met het ontwerpen, fabriceren en distribueren van hardware voor computers. Bij het grote publiek zullen met name de toetsenborden, muizen, headsets en speakers bekend zijn. Voordeel voor Logitech zelf is dat ze hiermee zowel de zakelijke markt als particulieren bedienen. Onder laatstgenoemde groep vallen bovendien mensen die in hun vrije tijd graag (online) computerspellen spelen. Gemakshalve noemt men deze mensen ook wel gamers. 

Logitech assortiment

Om deze reden is Logitech geliefd bij gamers

Bij talrijke doorgewinterde gamers over de hele wereld geniet Logitech een grote populariteit. De volgende feiten zijn daarvan mede de oorzaak:

  • Logitech beschikt over muizen die zijn voorzien van speciale DPI switchers. 
  • Men heeft ook muizen met lasersensoren en optische sensoren in het assortiment.
  • Voor fans van racespellen heeft Logitech speciale stuurwielen ontworpen waarmee de realiteit van het racen tot zo dicht mogelijk benaderd wordt.
  • Of je nu racespellen of andere soorten games speelt, je zit hierbij vaak lang op dezelfde plek. Daarom biedt Logitech speciaal ontworpen gamestoelen aan, die zowel comfortabel als aantrekkelijk qua uiterlijk zijn.
Logitech assortiment

Als je via Logitech op zoek bent naar producten om jouw game-ervaring mee te verbeteren, zoek dan in de G-serie die Logitech specifiek voor gamers heeft opgezet.