Tips die jou als blogger helpen je WordPress website naar een hoger niveau te tillen

Het hebben van een website is tegenwoordig niet alleen meer weggelegd voor slimme jongens die goed zijn met computers en coderen. Waar voorheen websites gebouwd werden met behulp van HTML en CSS hebben gebruiksvriendelijke content management systemen (CMS) de drempel verlaagd en kan iedereen die enthousiast is over een onderwerp hier een blog over beginnen. Wanneer je je hierin echt wil onderscheiden is het belangrijk om een aantal simpele tips toe te passen die jouw website aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker maken.

Thema’s

Voor je begint is het belangrijk om na te gaan wat je precies op je blog wil gaan doen en welke functionaliteit belangrijk voor je is. Het is belangrijk dat het thema dat je hiervoor kiest de juiste functionaliteit heeft, of dat je deze met behulp van widgets kan toevoegen. Mocht dit nog lastig voor je zijn dan kan je hier ook advies over inwinnen bij een expert. De jongens van WordPress Utrecht hebben dagelijks contact met bloggers die op zoek zijn naar tips om hun website te verbeteren. 

Planning

Daarnaast moet je ook regelmatig content op je website plaatsen zodat bezoekers terug blijven komen. Plan zeker in het begin minimaal 1 maal per 2 weken een nieuw artikel in. Dit artikel hoef je niet direct te plaatsen, maar zorg wel dat je op tijd begint en sla het ergens veilig op. Op die manier kan je gemakkelijk een interessant blog onderhouden. 

Bron: WP Brothers

Geef een reactie