Wat vind je allemaal bij Didacticum.nl

microsoft 365 cursus

Didacticum.nl is een bedrijf die online cursussen aanbiedt. Je kan ervoor kiezen om je werknemers een cursus te laten doen. Zo kunnen zij zelf een aantal zaken regelen omtrent de software. Zo hoef je maar een keer een cursus te volgen en de medewerkers kunnen ermee overweg. Natuurlijk leer je ook nog veel in de praktijk, maar als je alle basis dingen weet kom je hier ook wel uit. Het scheelt veel geld, omdat je geen IT bedrijf hoeft in te schakelen. Je kan ervoor kiezen om alle werknemers de cursus te laten doen of slechts een paar. Het is sowieso handig om op iedere vestiging of bij iedere afdeling iemand te hebben die de IT begrijpt. 

didacticum.nl

De voordelen van een cursus bij Didacticum.nl

Een groot voordeel van de cursussen van Didacticum.nl is dat deze erop gericht zijn dat je in een korte periode de software begrijpt. Als je weet hoe de software van binnen in elkaar steekt kan je er ook zelf opkomen hoe je dit op moet lossen. Kies je ervoor om met een IT bedrijf een samenwerking aan te gaan dan betaal je of een vast bedrag of je betaald per dienst die ze verrichten. In beide gevallen moet je vaak een enorm hoog bedrag per maand betalen. Als een werknemer al deze zaken kan oplossen dan scheelt dit enorm veel geld. Het enige wat je moet betalen is de eenmalige cursus. De cursus bestaat meestal uit een hele dag of kan in de avonduren gevolgd worden. Je bent er dus niet veel tijd aan kwijt. 

microsoft 365

Welke cursussen kan je volgen

Er zijn heel veel verschillende cursussen die je kan volgen bij Didacticum.nl. Het verschil in de cursus zit hem vooral in de moeilijkheid van de cursus. Er zijn bijvoorbeeld trainingen die echt gericht zijn op beginners. Deze cursus is handig om aan alle werknemers te geven die nog niet zoveel van de online programma’s snappen. Op korte termijn verdien je de cursus gemakkelijk terug. Dit komt zo omdat alle werknemers een stuk productiever worden. Daarnaast is het ook nog erg slim om een werknemer van het bedrijf een wat uitgebreidere cursus te laten volgen. Hierbij kan je denken aan een cursus, zodat hij of zij alles van de software van het bedrijf snapt. Het is ook mogelijk om meerdere werknemers tegelijkertijd een cursus te laten doen.