Zakelijk plannen? Wat hebt u nodig?

Hebt u een eigen onderneming met meer dan acht personen in dienst? Dan kan het plannen en bijhouden hiervan lastig zijn. In dit artikel bespreken wij een hulpmiddel waarmee u uw tijdsplanning van uw onderneming beter kan managen.

Urenregistratie

Wat voorheen met de hand gedaan werd, is al ver buiten gebruik. Steeds meer mensen werken flexibeler waardoor de planning vaak verandert moet worden. Om deze veranderingen vlekkeloos en snel mogelijk te kunnen uitvoeren, kunt u het beste gebruik maken van een urenregistratie programma. Wat dit precies inhoudt, zullen we in het volgend kopje met u bespreken.

Wat is en kan dat programma?

Het urenregistratieprogramma is bedoeld om de personeelsplanning nader in kaart te kunnen brengen. Diverse werkzaamheden van werknemers kan gemakkelijk worden doorgevoerd in het systeem, waar iedereen toegang heeft. Met deze applicatie kunt u overigens in een overzicht zien hoeveel uur iedereen werkt. Als u parttimers – met een uurloon- in dienst hebt, dan kunt u ook achteraf controleren in hoeverre de uren overeenkomen met het budget voor het personeel.

Welke voordelen kent het urenregistratieprogramma?

Met behulp van het programma kunt u perioden met elkaar vergelijken. In een overzicht kunt u precies kijken hoe de uren verdeeld waren twee maanden geleden, of per kwartaal. Op basis hiervan kunt u ook zien waar enigszins bespaard kan worden.

Als een werknemer te veel uren op een specifiek taak is ingepland, maar het blijkt dat het aantal uur hiervoor wat minder kan zijn, dan kunt u middels deze software makkelijker bezuinigen.

Geef een reactie